Papin reppu

Mitä papin reppu sisältää

Koululaiset tunnistaa siitä, että niillä on koulutiellä koulureppu selässä. Mutta ei reppua laiteta syrjään silloin kun koulut on käyty. Myös työelämässä olevat ihmiset käyttävät reppua. Te olette varmaan joskus nähneet minun kulkeneen reppu selässä. Minulla on vähän tällainen vanha ja huonokuntoinen reppu. Mutta sitä on kiva pitää selässään.

Teidän repussanne on koulukirjoja ja penaali, mutta mitähän se papin reppu sisältää. Mitä se pappi oikein tarvitsee reissuillaan. Otan repusta yksitellen esille papin työssään tarvitsemia juttuja ja selitän mihin tarkoitukseen niitä käytetään. Kyselen vähän lapsilta jo, mitä he ehdottaisivat repun sisällöksi.

Papin repussa on kirjoja – Raamattu


– Virsikirja


– Jumalanpalvelusten kirja/Evankeliumikirja


– Kirkollisten toimitusten kirja Pelkkiä kirjojako on? Otan esille pienen mustan laatikon ja kysyn, mikä tämä mahtaa olla. (vastaukset ovat yleensä mielenkiintoisia: cd-soitin, radio).

 Avaan laatikon ja he näkevät siellä pienen koristeellisen pullon ja hopeisen maljan kauniisti pakattuna. Kysyn uudelleen (nyt vasta vastaukset mielenkiintoiseksi muuttuvat: sadevettä pullossa, pokaali). Yleensä joku tietää, että siinä on ehtoollisvälineet. 


 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s